Formación

Presentació

Tamara Martinez Lopez

Companyes i companys,

Com cada any, des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies tornem a apostar de forma ferma i potent per la FORMACIÓ CONTÍNUA del personal al servei de l’administració local.

Els treballadors i treballadores al servei de l’administració local han de tindre un pla de formació modern i d'acord als reptes de l’actualitat, que permeta a les entitats locals estar preparades per a evolucionar, millorar i donar resposta a allò que la ciutadania ens demana.

Per això, des de la FVMP treballem de valent per la qualitat formativa. Des del pla de formació continua que us presentem en aquest 2021, es podran cursar continguts de diferents temàtiques actualitzades i ajustades als diferents camps de gestió de les nostres entitats locals. Atenent als vostres suggeriments gran part del pla es realitzarà en les modalitat d’e-learning i en streaming. En aquells casos on la formació siga presencial, aquesta serà territorialitzada a València, Castelló i Alacant si la demanda ho requereix.

Volem recordar que la formació contínua és un més dels serveis de formació que s’ofereix des de l’FVMP. Està l'Escola de Càrrecs electes municipals, amb accions formatives per a ajudar a desenvolupar el càrrec als regidores i regidors. Però també la formació universitària de postgrau, gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’FVMP, la Universitat de València i la Universitat d’Alacant. A més a més, en aquest 2021 també es desenvoluparà un Pla de formació específic per al personal dels Serveis Socials dels ajuntaments gràcies a la col·laboració establerta amb la Vicepresidència i Conselleria de Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Per a finalitzar a soles ens queda agrair-vos una vegada més la confiança que depositeu en nosaltres per a formar-vos en aquelles matèries que més vos interessen. Vos animem a conèixer l’oferta formativa desenrotllada per al 2021 i a que realitzeu la vostra preinscripció.

Connecta’t a la formació de l’FVMP :) segur que et sorprèn!!!

Tamara Martínez. Vicesecretària general


Formació Contínua