Responsable

El responsable del tractament de les dades de caràcter personal és:

Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP)

C/Guillem de Castro,46

46001 València

CIF: G46550885

Telèfon: 963913902/963914668

Correu electrònic: protecciondedades@fvmp.org

Finalitat del tractament

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies tractem la informació que ens faciliten com a única finalitat informar sobre cursos de formació i activitats relacionades amb la FVMP.

Les dades personals proporcionades es conservaran el termini necessari per gestionar la vostra consulta o suggeriment o inscripció a un curs. Finalitzada aquesta, es conservaran durant el termini corresponent per complir les obligacions legals o durant el termini que un jutge o tribunal ho pugui requerir. Pel que fa a les dades d’inscripció a cursos de formació, sempre que l’Usuari hagi donat el seu consentiment per continuar rebent informació altres cursos, aquestes es mantindran mentre l’Usuari no s’oposi a aquest tractament.

Legitimació

El tractament queda legitimat gràcies al consentiment atorgat per lusuari en el moment denviar el formulari que compti amb les dades personals i sempre limitat a la finalitat de cada formulari.

Destinataris

Les dades personals rebudes a través dels diferents formularis de la pàgina web a través del correu electrònic, postal o telèfon, no seran cedides o comunicades a tercers, excepte en els supòsits necessaris per al desenvolupament, control i compliment de les finalitats expressades en els casos previstos segons la Llei, així com en els casos específics, els quals s’informaran a l’Usuari.

Drets

L’interessat podrà exercir els drets següents d’acord amb el que estableix l’RGPD:

L’interessat podrà exercir aquests drets mitjançant sol·licitud en la qual especificarà quin dret sol·licita sigui satisfet. La sol·licitud es podrà enviar a l’adreça electrònica protecciondedatos@fvmp.org.