Presentació

Miguel Bailach Luengo Secretari General

La formació contínua i especialitzada és fonamental per al desenvolupament professional dels empleats públics de l’administració local de la Comunitat Valenciana, ja que repercuteix directament en la qualitat dels serveis que les entitats locals presten als seus veïns. Des dels nostres inicis el 1996 com a promotors de plans de formació ens hem esforçat per cercar l’excel·lència i millorar any rere any la qualitat de les accions formatives desenvolupades. El fet que més del 97% de totes les persones formades valoren positivament els nostres cursos ens indica que estem en el bon camí.

El 2024, amb l’objectiu de promoure el creixement i l’eficiència en l’exercici de les vostres funcions i diversificar més encara la nostra oferta formativa, s’han dissenyat tres plans de formació que aborden diverses àrees de coneixement i competències necessàries per a oferir un servei públic de qualitat:

D’una banda el Pla de Formació Contínua , dirigit a tots els empleats públics de l’administració local, en què tenen cabuda accions formatives de diferents àrees (administració electrònica, econòmico-pressupostaris, juridicoprocedimentals…) per a tots els nivells i perfils laborals . L’objectiu fonamental del mateix segueix sent el d’enfortir les vostres habilitats i proporcionar coneixements actualitzats en qualsevol matèria que sigui del vostre interès; per aquesta raó, enguany hem tornat a programar accions formatives sobre noves tecnologies bàsiques enfocades a l’administració local –fonamentals per desenvolupar el treball de forma eficient– i també més cursos d’idiomes.

També tenim la Formació per a Equips d’Atenció Primària, pla desenvolupat amb la inestimable ajuda de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge. Les accions formatives que formen part d’aquest pla estan dirigides exclusivament a equips d’atenció primària bàsica i específica de l’administració local, i els seus continguts cobreixen totes les àrees on presten i són necessaris els seus serveis (diversitat, dona i violència de gènere, família infància i adolescència, gent gran i dependència, inclusió i cooperació…).

El següent és el Programa d’Innovació Municipal , fruit de la col·laboració amb la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme. La Innovació es presenta com una eina fonamental per realitzar de manera més eficient les tasques diàries i poder preveure aquelles que seran necessàries en un futur immediat.

Aquest pla de formació està dirigit a tots els empleats públics de l’administració local amb alguns cursos transversals i altres de més específics, destacant la micro credencial universitària en Innovació Local, desenvolupada per experts docents universitaris de la Universitat Jaume I de Castelló, Universitat de València i Universitat d’Alacant.

No podem oblidar-nos de la formació dels nostres càrrecs electes , els quals a més de poder participar en algunes de les accions formatives anteriors disposaran d’una sèrie d’accions específiques per a ells per tal de millorar el seu treball al capdavant de les seves regidories respectives.

Estem convençuts que, escoltant les vostres necessitats i inquietuds, hem encertat una vegada més amb l’oferta formativa dissenyada.

OFERTA FORMATIVA

Inverteix en la teva pròpia formació

Descobriu tota l’oferta formativa que ofereix la Federació Valenciana de Municipis i Províncies a tots els empleats públics de l’administració local de la Comunitat Valenciana.

CURSOS FC

Formació Contínua

CURSOS FAP

Formació Equips d’Atenció Primària

CURSOS PIM

Programa d’Innovació Municipal

0 +

Persones formades des del 2016

0 +

Cursos de formació des del 2016

0 +

Edicions des del 2016

0 +

Àrees formatives

TESTIMONIS

El que opina l'alumnat

"Es nota que el contingut del curs ha estat treballat, analitzat per aconseguir els objectius que es busquen. Crec que es deu, com he dit abans, a un professorat preparat però sobretot motivat i responsable amb la seva tasca. Estic sorpresa gratament perquè no és habitual. Hi ha molts cursos que es basen en curt i enganxat i ja. Moltes gràcies."

"Felicitacions a la mestra! És nota el domini de la matèria. Correcció molt ràpida i explicativa. Ha estat un dels millors cursos que he fet de CDU. Gràcies!."

"Cada vegada m'agraden més els cursos que oferiu des de la Federació de Municipis. Que es puguin fer de manera en línia ens facilita molt la formació a aquells que tenim horaris complicats. A més els cursos específics del meu lloc de treball que he pogut realitzar fins ara han estat molt útils des d'un punt de vista pràctic i molt realistes en els seus objectius. Felicitats i gràcies!"

"Professor té una gran quantitat de coneixement i té molta capacitat de transmissió. A més, la pràctica ha estat present a cada una de les jornades i amb molta capacitat. Molt recomanable"

El contingut del curs m'ha servit molt per enllaçar-lo a la feina que estic fent actualment

Molt interessant i útil. La documentació i els recursos que ens han facilitat durant el curs són una eina molt necessària per al nostre treball en el dia a dia de la tramitació electrònica. Moltes gràcies.

Agrair fer videoconferències amb el professor (no sol ser habitual)

La professora ha estat molt atenta, resolutiva, ràpida contestant i corregint. Els exercicis m'han semblat molt oportuns i motivadors.

Tot correcte. Enhorabona per aquest tipus de cursos en línia, són un encert si treballes a temps complet.

Vull remarcar que aquesta formació m'ha resultat molt interessant per a la meva feina i puc aplicar molts dels coneixements adquirits. La professora era molt solvent.

El general molt satisfet com de costum amb els cursos oferts per la FVMP, en termes de flexibilitat horària, contingut, resultats i adequació al meu lloc de treball. Sempre que pugui repetiré sense dubtar-ho. Gràcies pel seu esforç per millorar cada any en la impartició de cursos.

la mestra sempre ha estat molt pendent de tot, correguint les tasques rapidament, acompanyant al proces

Cap observació, els cursos, la dinàmica dels mateixos i el professorat no són excepcionals.

"Vull destacar la gran qualitat que té el material facilitat en aquest curs, està molt treballat, té un caràcter molt pràctic i facilita enormement la compressió de la llei. La meva enhorabona al tutor!!"

M'encanta que es puguin facilitar aquest tipus de cursos per poder continuar amb la nostra formació, és d'agrair i una inversió molt bona en els treballadors. Moltíssimes gràcies per la vostra feina.

El professorat ha contestat ràpidament les meves preguntes. Agraïr com sempre l'oportunitat que hem donen per formar-me i adquirir nous coneixements.

M'ha semblat un curs molt nodrit i interessant. Us animo a seguir en la mateixa adreça tot donant-nos eines per mantenir-nos formats i formades i actualitzats. Gràcies

Com sempre no tinc cap queixa al respecte en cap aspecte del curs realitzat, molt molt satisfet

"És el primer curs que faig en aquesta plataforma i m'ha agradat molt. MOLTES GRÀCIES."

Gràcies per permetre amb aquesta formació en línia que puguem formar-nos els treballadors de l'Administració Local sense moure de casa.

Què podem oferir?

Diferents maneres d'oferir-te l'oferta formativa

Presencial

Interacció directa entre docents i alumnat, facilitant la comunicació i lintercanvi didees, un feedback immediat i un ambient daprenentatge que fomenta la col·laboració i el treball en equip.

Online

Flexibilitat dhorari per accedir al material daprenentatge en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, aprenent al seu propi ritme mitjançant una àmplia gamma de recursos multimèdia i eines daprenentatge en línia que poden enriquir lexperiència educativa.

Streaming

Accés en temps real a la formació des de qualsevol ubicació amb connexió a internet, facilitant la interacció en viu entre docent i alumnat mitjançant sessions i xats en línia, creant una experiència semblant a la presencial.

Mix de les anteriors

Flexibilitat millorada en combinar en un mateix curs el millor de les 3 modalitats, cosa que ens permet adaptar lenfocament densenyament segons les necessitats específiques dels estudiants per oferir una experiència daprenentatge més personalitzada.

Presencial
0%
Online
0%
Streaming
0%
Mix
0%

Explora els nostres cursos i descobreix accions formatives pel teu creixement professional

Una àmplia oferta formativa orientada tant a personal d’entitats públiques locals com a càrrecs electes 

ALGUNS DELS NOSTRES DOCENTS

Expert Professorat

Des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies apostem pel talent i l’experiència dels nostres professors i ponents per oferir-te el millor ensenyament

Ernesto Faubel

Enginyer informàtic.
Cap del Servei de Ciutat Intel·ligent
Ajuntament de València

Paloma Salcedo

Llicenciada en dret.

Funcionària dadministració local amb habilitació de caràcter nacional Secretària

Ajuntament de Godella

Ignacio Rubio

Llicenciat en dret.

TAE Lletrat de l'Àrea d'Urbanisme

Ajuntament d'Alcalá de Xivert

Amparo Ramis

Llicenciada en Filologia Anglesa
Cap de Secció de Control Bibliogràfic i Normalització
Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu

Yaiza Pérez

Doctora en Ciencies Socials

Universitat de València

Javier Brines

Cap del departament de Règim Interior, Protecció de Dades, Transparència i Accés a la Informació.
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Paula Rico

Llicenciada en ADE

Funcionària dadministració local amb habilitació de caràcter nacional Interventora

Ajuntament de Godella

Fermín Cerezo

Enginyer informàtic.
Cap del Servei dInnovació
Ajuntament de València

Joaquín M. Burgar

Adjunt a Direcció
Servei Provincial d'Assistència a Municipis (SEPAM)
Diputació de Castelló

Irene Ferrer

Llicenciada en Filologia Catalana
Preparadora per a les proves de la JQCV, EOI, CIEACOVA

Juanjo Prats

Catedràtic del cos de Música i Arts Escèniques

Actor, presentador, guionista i director de programes

María Marqués

Psicóloga Jurídica experta en Victimología

Docent col·laboradora en investigació en EIXAM Estudis Sociològics

Transparència

En l’FVMP estem compromesos amb la transparència en la gestió de totes les accions formatives que duem a terme per als nostres usuaris

Estos són els nostres plans formatius per al 2024