La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), titular del domini www.formacion.fvmp.org i en compliment del que disposa la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica de Protecció de Dades a Espanya i de les seves normes de desenvolupament, a continuació, es mostren les dades de l’entitat:

Federació Valenciana de Municipis Províncies (FVMP)

C/Guillem de Castro, 46
46001 València
CIF: G46550885
Telèfon: 96 391 39 02/ 96 391 46 68
Correu electrònic: fvmp@fvmp.org

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a la FVMP i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

La FVMP no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal. La FVMP tampoc no respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

La FVMP es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web sense avís previ, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

La FVMP no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal.

Legislació aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte dinterpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.

ina web des de la configuració del vostre navegador. A cada navegador l’operativa és diferent, la funció d’ajuda mostra la manera de fer-ho.